Fotos

Beeldbank Zemst

Vele foto’s uit het bestand van de gemeente Zemst en onze eigen bestanden kunnen bewonderd worden op de beeldbank. Deze beeldbank is een gezamenlijk initiatief van de gemeenten Mechelen, Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Zemst. Maar ook andere gemeenten en vroegere dorpen uit de regio vind je terug. De geografische kaarten tonen vaak een ruimere regio.

Je kan de beeldbank bereiken via de hyperlink www.beeldbankzemst.be

Eigen bestanden

Onze fotobestanden bevinden zich op het systeem van de Semse. Je kan onze collectie voorlopig alleen raadplegen tijdens de openingsuren van de Staminee op de eerste maandag en tweede dinsdag van elke maand.

 

 

 

 

 

Auteursrechten
Wij hebben ernaar gestreefd de wettelijke bepalingen in verband met de intellectuele eigendom van de beelden te respecteren. De auteursrechten op en het eigendom van het merendeel van de beelden liggen bij diverse auteurs. Andere beelden werden opgenomen met toestemming van diegene die de auteursrechten bezit. Van sommige beelden konden de auteursrechten niet bepaald worden. Indien U toch meent dat wij ongewild het auteursrecht van een filmer of diens erfgenamen of het portretrecht zou hebben geschonden, neem dan contact op met ons dagelijks bestuur, zodat we de situatie kunnen rechtzetten.